220 активістів спільно із міліцією охороняють громадський порядок в області » Новини Житомира
 
 


220 активістів спільно із міліцією охороняють громадський порядок в області

Автор: news_maker від 11-03-2014, 17:10, переглядів: 1 127

220 активістів спільно із міліцією охороняють громадський порядок в області

Сьогодні відбулась зустріч очільників області із керівництвом галузевих служб, стройових та територіальних підрозділів міліції Житомирської області.
Перед представниками внутрішніх справ області стоїть важливе завдання - відновити довіру громадськості в нинішніх складних суспільно-політичних умовах.
Крім того, голова облдержадміністрації Сидір Кізін відмітив, що, незважаючи ні на що, органи міліції повинні забезпечувати охорону громадського порядку, а також охорону прав та свобод громадян в кожній сфері життєдіяльності.
«В області розпочато формування активу органів влади та внутрішніх справ, контролюючих служб. З наглядача державні структури повинні перетворитися на помічника та захисника», - наголосив Сидір Кізін.

Новопризначений начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко розповів, що наразі ведеться посилена робота щодо викорінення корупції, зменшення тиску на підприємців. З лютого цього року в області створені спільні патрульні наряди з громадськістю та внутрішніми військами.
На сьогодні в області 120 нарядів міліції та 220 громадських активістів щодня спільно цілодобово несуть службу по охороні громадського порядку і забезпечення безпеки дорожнього руху. Робота спільних патрулів в першу чергу спрямована на відновлення довіри пересічних громадян до міліції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: