Область готова до роботи в режимі кризових ситуацій » Новини Житомира
 
 


Область готова до роботи в режимі кризових ситуацій

Автор: news_maker від 12-03-2014, 14:49, переглядів: 1 028

Область готова до роботи в режимі кризових ситуацій

У зв’язку із складною ситуацією на Кримському півострові кожна область в державі наразі намагається підготуватися максимально якісно та виважено до будь-якого розвитку подій.
Не залишається осторонь від суспільно-політичного загальнонаціонального настрою й Житомирщина. Голова облдержадміністрації Сидір Кізін повідомив представникам засобів масової інформації, що область готова до роботи в кризових ситуаціях.
Це питання було обговорено на нарадах очільника області із керівним складом підрозділів силових структур, цивільного захисту населення та надзвичайних ситуацій регіону з приводу готовності до роботи в режимі кризових ситуацій.
«Всі служби області, в тому числі й комунальні, проінформовані щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій. Наразі на Житомирщині мобілізувалися відповідні державні та громадські структури, щоб спільно та ефективно реагувати на всі можливі негаразди. Підготовка проходить в штатному режимі, є всі необхідні запаси», - зазначив Сидір Кізін.

Також велика увага в області приділяється інформаційній роботі із населенням. Так заклади освіти і науки активно співпрацюють із молоддю.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: