Зміни у тендерному законодавстві дозволять медичним закладам вирішувати проблеми без втручання влади » Новини Житомира
 
 


Зміни у тендерному законодавстві дозволять медичним закладам вирішувати проблеми без втручання влади

Автор: news_maker від 13-03-2014, 21:01, переглядів: 1 257

Зміни у тендерному законодавстві дозволять медичним закладам вирішувати проблеми без втручання влади

Під час відвідування Житомирської центральної міської лікарні №1 голова облдержадміністрації Сидір Кізін пообіцяв сприяти вирішенню проблеми, пов’язаної із тендерною закупівлею лікарських засобів, що є рослинними алкалоїдами та підпадають під категорію наркотичних засобів. За словами головного лікаря закладу Анатолія Вусика, ці препарати використовуються під час проведення операцій, для післяопераційного знеболення та з метою послаблення больового синдрому онкохворих пацієнтів. Анатолій Іванович зазначив про те, що наразі таких ліків потребують 9 людей, що потерпають від раку, а щодня в закладі проводиться майже 20 операцій, які також вимагають використання знеболюючих засобів.
Сидір Васильович звернув увагу на те, що він, як голова облдержадміністрації, готовий звернутися до Кабінету Міністрів України щодо зміни порядку закупівлі ліків. Такий крок дозволить лікарні отримати всі необхідні медичні препарати до проведення нового тендеру з огляду на те, що попередній був фактично зірваний. На переконання очільника області, вітчизняне тендерне законодавство потребує змін, які дозволять закладам охорони здоров’я вирішувати подібні проблеми без втручання влади.
Сидір Кізін запевнив медиків у тому, що проблема лікарні буде вирішена в найкоротший термін. Він подякував лікарям за їхній професіоналізм та вміння працювати в непростих умовах, підтримуючи рівень медичного обслуговування на належному рівні.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: