Олексій Матіас відвідав Житомир » Новини Житомира
 
 


Олексій Матіас відвідав Житомир

Автор: news_maker від 6-05-2012, 20:42, переглядів: 2 805

Олексій Матіас відвідав Житомир

В середу 2 Травня переможець "Фабрики зірок 4" Олексій Матіас відвідав Житомир. З новою програмою виступив в "Королівській бочці".
До початку концерту співак з радістю погодився на інтерв'ю. До того ж, виявився дуже говірким, товариським.
- Олексію, от ви в Житомирі. Які враження від міста?
- Поки мені все подобається, особливо весна. Чесно кажучи, в Житомирі я не бував екскурсійно. Бачив місто тілько проїзджаючи. У тому числі й центральні вулиці, мені сподобалося. Ну ось виступимо, і може бути ввечері ще побачимо Житомир.
- Після "Фабрики зірок" ви стали відомим. Нема жодних проявів зіркової хвороби?
- Для кожного це поняття суто індивідуальне, і кожен його по-різному сприймає. Я намагаюся залишатися самим собою. Поки скарг не було з боку близьких мені людей. Друзі так само не скаржаться, у мене до них особливі пріоритети.
- Кажуть, що друзів пізнають як в біді, так і в радості. Після участі в проекті залишилися друзі, які разом з вами пораділи?
- Скажу одне, що друзів не може бути багато. У мене чотири друга, з якими цікаво спілкуватися. Які мене ні в чому не обмежують, і так само навпаки я їх. Поки не було таких ситуацій, в яких ми пізнавали один одного в біді. Але я знаю, що вони будуть стояти за мене горою завжди. До того ж, я дуже комунікабельний, люблю просто сам посидіти, потворити.
- Ви з дитинства займаєтеся вокалом?
- Так, з дитинства. Спочатку я пішов в школу мистецтв, в 6 років. Вона включала в себе не тільки вокал. Шукали різні творчі прояви. Потім я пішов в хор. Ось якось так перемкнуло, я і сам не зрозумів чому мама мене відправила туди, напевно порадив хтось. Костельний хор називався "Амадеус". Їздили по різних країнах, виступали в костелах. Ось це і можна назвати заняттям вокалу. У нас було багато репетицій, ми вчили пісні. Хор виключно чоловічий, в якому були різні діапазони голосів. В років 16 я перестав туди ходити. Поступив в університет, який абсолютно не відноситься до творчості. Потім на "Фабрику", і ось так все закрутилося. Я спецализироваться в якомусь навчальному заклад не вчився, але весь час співав.
- Ви бачите себе в шоубізнесі до кінця свого життя? Або є прідположенія, що будете заробляти іншими способами?
- Перш за все я чоловік. Мені потрібно утримувати не тільки себе, а ще й сім'ю. У тому числі допомагати батькам, сестрам. Дивлячись як доля посміхнеться. Якщо зможу заробляти достатньо коштів для забезпечення, подорожей і так далі, тоді буду цим займатися до кінця життя. Якщо це буде трошки туго в матеріальному плані, ясна річ, що я, як чоловік, повинен думати про якесь інше заняття. Про бізнес, наприклад. Поки я не можу говорити точно і напевно. Подивимося як буде. Легко сказати - важко зробити.
- Олексію, у вас багато фанатів?
- Їх ніколи не буває багато. Мені приємно, що є відданні люди, які залишилися через досить багато часу. Тому що, перебуваючи на проекті, фанатів було на багато більше, адже мене люди бачили щотижня. Є менш і більш відданий, в основному - це дівчата, що мені приємно. Хотів би охопити взагалі всю аудиторію. Це нормальне, природне бажання. Я вважаю, що ті, які самі віддані фанати, їх потрібно заохочувати. Намагатися для них, бо вони стараються для мене. Я повинен ще завоювати авторитет. Якщо це вийде у мене, то зрозуміло, що я буду щасливий. Подивимося...
Матіас був у хорошому настрої. І зміг створити теплу, "сімейну атмосферу" (як сам висловився) в залі. Тільки був один нюанс: на концерті було не більше тридцяти чоловік, що може бути і засмутило молодого виконавця. Але, головне, що фанати, які прийшли, змогли вдосталь натанцюватися, наобніматься з Олексієм.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: