Меморандум між владою та афганцями буде переглянуто » Новини Житомира
 
 


Меморандум між владою та афганцями буде переглянуто

Автор: admin від 18-03-2014, 16:01, переглядів: 1 251

Меморандум між владою та афганцями буде переглянуто


Голова обласної ради Віталій Француз та голова облдержадміністрації Сидір Кізін 18 березня зустрілися з активом Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни.
Воїни-інтернаціоналісти висловили готовність відстоювати територіальну цілісність та незалежність України, підтримувати Збройні Сили України та Національну гвардію, наголосили на гострих проблемах сьогодення, у тому числі щодо соціального захисту ветеранів Афганської війни та їх сімей.
Віталій Француз та Сидір Кізін повідомили про те, що підписаний у 2011-му році меморандум між Житомирською обласною спілкою ветеранів афганської війни, обласною радою та облдержадміністрацією буде переглянутий. «Треба чітко і чесно сказати: які пункти ми беремося виконати, а які не можемо реалізувати найближчим часом через те, що економіка держави опинилася у прірві», – зазначив Віталій Француз.
На порушену ветеранами проблему військово-патріотичного виховання молоді голова обласної ради розповів про прийняте на минулій сесії звернення до Кабінету Міністрів України. «Змінювати навчальні програми, збільшувати кількість навчальних годин щодо військо-патріотичного виховання – це потрібно робити по всій країні», – сказав Віталій Француз.

Меморандум між владою та афганцями буде переглянуто

Меморандум між владою та афганцями буде переглянуто

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: