В області новий керівник Управління СБУ » Новини Житомира
 
 


В області новий керівник Управління СБУ

Автор: news_maker від 19-03-2014, 12:47, переглядів: 1 732

В області новий керівник Управління СБУ

Новим начальником Управління Служби безпеки України в Житомирській області призначено Григорія Зелінського. Відповідний Указ з’явився на сайті в.о. Президента України 17 березня.
Особовому складу офіційно представили нового керівника 19 березня. На зібранні були присутні голова обласної ради Віталій Француз, голова ОДА Сидір Кізін, народні депутати України Геннадій Зубко та Рустам Раупов, в.о. обов’язки начальника УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко, колишній начальник УСБУ в області Роман Семенченко.
«Те, що у такий нелегкий час Григорій Віталійович призначений на посаду, я вважаю правильним рішенням, – зазначив Віталій Француз. Тому що зараз немає часу на звикання до обов’язків, немає часу вивчати область, специфіку, особовий склад. Я знаю, що Григорій Віталійович не поривав відносин із колективом і був у курсі тих справ, які відбувалися, а де є щось нове, гадаю, що ви йому допоможете у цьому», – сказав голова обласної ради, звертаючись до особового складу управління.
Сидір Кізін побажав новопризначеному керівнику плідної роботи, якнайшвидше налагодити відносини у колективі, негайно приступити до поставлених завдань, «які, без сумніву, є одними з найважливіших серед органів державної влади».
Григорій Зелінський наголосив: «У такій ситуації, як сьогодні, ми ще не жили ніколи. Відповідно це вимагає додаткових зусиль. Нам доведеться вирішувати ті ж завдання, що ми вирішували раніше, але вони будуть виконуватися з помноженою енергією, з докладанням значно більших зусиль».
Довідкова інформація
Зелінський Григорій Віталійович народився 15 жовтня 1965 року в с.Городище Черняхівського району Житомирської області.
У 1988 році закінчив Житомирське військове училище радіоелектроніки протиповітряної оборони.
З 1988 по 1991 рік – служба в Збройних Силах.
В органах Служби безпеки України працює з 1992 року.
Зелінський вже був начальником УСБУ в Житомирській області з 30 травня 2008 року по 23 березня 2010 року.
Прес-служба обласної ради

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: