У Житомирському обласному перинатальному центрі народилася трійня » Новини Житомира
 
 


У Житомирському обласному перинатальному центрі народилася трійня

Автор: news_maker від 31-03-2014, 15:02, переглядів: 1 448

У Житомирському обласному перинатальному центрі народилася трійня

Привітати батьків із цією подією завітали 31 березня до медичного закладу голова облдержадміністрації Сидір Кізін, голова обласної ради Віталій Француз, заступник голови облдержадмінітсрації Ярослав Долгих.

За словами мами трійні Лариси Кушербаєвої, очікували двох діток, адже на ультразвуковій діагностиці під час вагітності було видно лише двійню. «Але пологи принесли нам сюрприз. У нас народилися дві дівчинки та хлопчик», - розповідає породілля.

Дітки народилися здоровими та активними, вага малят більше 2кг, довжина від 48 до 50см. Батьки вже навіть імена дали своїм дітям, які з’явилися на світ 28 березня 2014 року.

Очільник області Сидір Кізін побажав малятам та батькам здоров’я, благополуччя та сімейної злагоди, а також вручив подарунки - дитячі візки та ковдри.

За словами головного лікаря Житомирського обласного перинатального центру Юрія Вайсберга, один раз на 100 тисяч пологів трапляється трійня. Тому народження трьох діток для центру – надзвичайно важлива святкова подія. Останнього разу у медичному закладі приймали трійню у 2011 році.

У Житомирському обласному перинатальному центрі народилася трійня

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: