Студенти ЖДУ ім. І. Франка провели акцію на знак єдності України » Новини Житомира
 
 


Студенти ЖДУ ім. І. Франка провели акцію на знак єдності України

Автор: news_maker від 3-04-2014, 12:15, переглядів: 1 833

Студенти ЖДУ ім. І. Франка провели акцію на знак єдності України

Студенти Житомирського державного інституту ім. І.Франка 3 квітня провели флешмоб «Єдина Україна», спрямований на збереження єдності України. Акція була ініційована і організована студентським братством університету.
«Ми хочемо висловити підтримку людям, які залишаються зараз у ці тяжкі часи в Криму підтримати Збройні Сили України. Ми виступаємо за єдність України, за Україну з Кримом, бо це невід’єдна частинка нашої держави», - каже один з організаторів флешмобу, студент інституту іноземної філології ЖДУ ім. І.Франка Микола Дем’янчук.
Студенти всіх факультетів вузу вийшли на подвір’я і, взявши аркуші жовтого і синього кольорів, утворили карту України. До них приєднались викладачі вишу на чолі з ректором Петром Саухом.
Звернувшись до учасників заходу, ректор сказав: «Ця акція має надзвичайно велике значення. Нам всім сьогодні хочеться підтвердити, що ми єдині. Патріотизм, як і честь, пронизує душу людини. Від того людина стає міцнішою, з вірою в перемогу».
Петро Саух висловив гордість тим, що сьогодні більшість акцій проводиться саме студентською молоддю: «Це свідчення того, що в нашому університеті завжди панував дух патріотизму, дух інтелігентності, незламності».
Студенти Житомирського державного університету ім. І.Франка участю в акції продемонстрували єдність України. Наш народ єдиний, незалежно від переконань, мови, релігії.
«З фотографій усіх проведених у ЖДУ імені Івана Франка акцій на підтримку військовослужбовців та єдності України буде сформовано карту нашої держави, яка буде розміщена на календариках. Їх ми передамо до військових частин. Впевнені, що так ми підтримаємо дух патріотизму у наших захисників», - ділиться планами голова студентського братства вишу Тетяна Петровська.
Студенти ЖДУ ім. І. Франка провели акцію на знак єдності України
Студенти ЖДУ ім. І. Франка провели акцію на знак єдності України

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: