Відбулось чергове засідання суду з питання законності будівництва багатоповерхівки на вулиці 1 травня, 59 » Новини Житомира
 
 


Відбулось чергове засідання суду з питання законності будівництва багатоповерхівки на вулиці 1 травня, 59

Автор: news_maker від 3-04-2014, 20:04, переглядів: 1 376

Відбулось чергове засідання суду з питання законності будівництва багатоповерхівки на вулиці 1 травня, 59

27 судових засідань судів різних інстанцій з питання законності будівництва багатоповерхівки на вулиці 1 травня, 59 не внесли чіткості у цю проблему. 2 квітня відбулось чергове засідання суду, перед початком якого мешканці прилеглих будинків до будівництва, провели мітинг з вимогою дослухатись до людей та заборонити будівництво.

З десяток мешканців будинків прилеглих до будмайданчика з плакатами та томами документів вимагають заборонити будівництво біля їх домівок.
Люди вважають, що висотки, які вже побудовані в їх районі, разом із важкою технікою, яка їздить по вулиці 1 травня, значно впливають на стан їх домівок.
Цього разу позов до суду подали мешканці цих будинків з вимогою скасувати договір оренди ділянки, адже вважають, що укладений він був із порушенням закону.
Розглянути питання по суті суд поки що не може, адже вдруге переносить засідання. Цього разу через те, що міська рада не надала документи стосовно меж прибудинкових територій прилеглих будинків. "У чому проблема? - " ми запитали у депутата міської ради.
Люди сподіваються, що суд прийме справедливе рішення і у їх двір прийде спокій.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: