Олевськ потребує допомоги у добудові гімназії і введенні в дію сучасних очисних споруд » Новини Житомира
 
 


Олевськ потребує допомоги у добудові гімназії і введенні в дію сучасних очисних споруд

Автор: news_maker від 7-04-2014, 11:42, переглядів: 1 287

Олевськ потребує допомоги у добудові гімназії і введенні в дію сучасних очисних споруд

Під час робочої поїздки до Олевського району голова облдержадміністрації Сидір Кізін ознайомився з проблемами регіону і пообіцяв їх вирішувати спільно з новим керівником.
Серед ключових проблем розвитку району є добудова приміщень Олевської гімназії. Її зведення розпочалося у 1992 р. Перший корпус навчального закладу було введено в дію у 2003 році. Через відсутність фінансування не завершені будівельні роботи блок-секції молодших класів на 120 учнівських місць, спортивного блоку, майстерні, актової зали. У збудованому приміщенні протікає дах, частина шиферу непридатна для використання. Учні молодших класів навчаються у пристосованих приміщеннях дитячого садочка. Дирекція гімназії має намір звернутися до очільника області за допомогою. Орієнтовна вартість робіт для завершення будівництва складає 12 млн. грн.
Заступник голови Олевської районної ради Юрій Халимончук розповів про ще одну давню проблему міста: очисні споруди, будівництво яких розпочалося у 1992 році, перебувають в законсервованому вигляді. Через нестачу фінансів споруда так і не вступила в дію. Фактично очистка всієї каналізації з міста зводилась до відведення води і каналізаційних стоків на поля фільтрації.
Місто, в якому проживає 10200 мешканців, потребує сучасної централізованої системи водоочистки. Міськрадою розроблений проект щодо модернізації централізованих систем водопостачання та водовідведення, проведена експертиза об’єкту. Вартість будівництва складає 5,5 млн. грн.

Олевськ потребує допомоги у добудові гімназії і введенні в дію сучасних очисних споруд

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: