У Малині представлено нового голову райдержадміністрації - Юрія Мартинюка » Новини Житомира
 
 


У Малині представлено нового голову райдержадміністрації - Юрія Мартинюка

Автор: news_maker від 11-04-2014, 20:44, переглядів: 1 544

У Малині представлено нового голову райдержадміністрації - Юрія Мартинюка

Малинський район став восьмим у Житомирській області, в якому голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив місцевій громаді новопризначеного голову райдержадміністрації. Так керівником Малинщини став Юрій Мартинюк.
«Сьогодні перед Україною стоять серйозні виклики, але саме тепер є перспектива стати самодостатньою та незалежною країною», - сказав Сидір Васильович у своєму вступному слові.
Очільник області розповів малинській громаді про основні напрямки та завдання, які сьогодні поставленні вищим державним керівництвом перед обласною владою та перед головами районних державних адміністрацій.
«Сьогодні держава повинна показати єдність. Ми повинні забути про суперечки та розбіжності. Наше завдання мобілізуватися, зберегти свою країну та зробити її іншою», - наголосив голова облдержадміністрації Сидір Кізін.
Кадрова політика в області визначається за двома критеріями: доброчесність та довіра громадськості та професійність. За словами Сидора Васильовича, саме такими якостями володіє новий голова Малинської райдержадміністрації.
«Ми повинні відновити довіру громади до влади, до кожного чиновника. Тому нові кадрові призначення повинні відповідати критеріям доброчесності та професійності», - наголосив Сидір Кізін.
Юрій Мартинюк подякував за довіру голові облдержадміністрації та висловив сподівання, що зможе отримати таку ж довіру від місцевих жителів.
«На місцях у державних громад має бути більше повноважень, має зміцнюватися місцеве самоврядування. Готовий разом із вами розбудовувати Малинщину, і вірю в успіх спільної справи», - сказав новопризначений голова Малинської райдержадміністрації Юрій Володимирович.
Довідково: Юрій Володимирович Мартинюк 1976р.н. спеціаліст з міжнародного права. Народився у Києві. Займався захистом прав громадян і юридичних осіб, в тому числі і від свавілля держави.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: