На Житомирщині найнижчі ціни на курячі яйця » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині найнижчі ціни на курячі яйця

Автор: news_maker від 25-04-2014, 13:05, переглядів: 1 212

На Житомирщині найнижчі ціни на курячі яйця

25 березня 2014 року Антимонопольний комітет України надав рекомендації 29 основним виробникам – птахофабрикам та 19 торговельним мережам утриматися від економічно необґрунтованого підвищення оптово-відпускних та роздрібних цін на яйця курячі.

Аналіз отриманої інформації свідчить про те, що зазначені рекомендації птахофабриками і торговельними мережами були розглянуті по суті та виконані.

Виробники, зокрема, суб’єкти господарювання, які входять в групу «Авангард»,знизили оптово-відпускні ціни на яйця курячі з 8,20 грн/дес. до 6,20 грн/дес., а інші виробники, зокрема, ПАТ «Відраднецьке» також знизило оптово-відпускні ціни на яйця курячі з 8,90 грн/дес до 6,40 грн/дес.

З часу надання рекомендацій середні роздрібні ціни в торговельних мережах на яйця курячі по Україні знизилися на 21% з 9,92 грн./дес. до 7,80 грн./дес.

Наприклад, ТОВ «Фора» повідомило про зниження роздрібних цін на яйця курячі з 9,90 грн/дес. до 7,70 грн/дес.

Найнижчі середні роздрібні ціни зафіксовані в Житомирській (7,40 грн/дес.), Одеській (7,45 грн/дес.), Херсонській (7,59 грн/дес.) областях та місті Києві (7,44 грн/дес.), - повідомляє прес-служба антимонопольного комітету України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: