Підприємці Житомирщини розповіли про своє бачення ефективного податкового законодавства » Новини Житомира
 
 


Підприємці Житомирщини розповіли про своє бачення ефективного податкового законодавства

Автор: news_maker від 25-04-2014, 19:56, переглядів: 1 017

Підприємці Житомирщини розповіли про своє бачення ефективного податкового законодавства

Під час зустрічі з обласним керівництвом, бізнесмени обговорили можливі зміни до Податкового та Бюджетного кодексів України. Заступник голови обласної ради Руслан Годований підкреслив, що на сьогодні влада готова прислухатися до бізнесу і регулювати законодавство задля того, аби не заважати підприємництву розвиватися:
"Нам потрібно сформувати загальне бачення, в тому числі, і з регіонального погляду. Тож ми хочемо почути ваші думки. Як би там, хто не казав, що скільки не ходіть, скільки не пишіть – все одно, нічого не вийде. Я не згоден. По-перше, ситуація змінилася, а по-друге, сьогодні влада хоче слухати і хоче змінити на краще".
Зі свого боку підприємці підготували та озвучили низку пропозицій, які, на їх думку, потребують першочергової уваги:
"По-перше, існуючі податки замінити одним податком з обороту. Тим самим вдасться значно скоротити апарат податкової інспекції. Другий момент, що стосується податків, – це ПДВ, яке на сьогодні є кримінально-корупційним податком, тому що тим, кому він за законом має відшкодовуватися, він не відшкодовується. А ті, хто має його отримувати в автоматичному режимі, мають виконати певні умови. Тому ми пропонуємо встановити ПДВ у розмірі 3%", – зауважив голова регіональної Ради підприємців в області Валерій Онопрієнко.
Підсумовуючи, заступник голови обласної ради Руслан Годований наголосив, що усі пропозиції буде узагальнено та оформлено. Після аналізу поданих зауважень з усіх регіонів, сформують єдиний пакет пропозицій, представлений до розгляду на загальнодержавному рівні.

Джерело: http://103fm.com.ua

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: