В області заплановано оздоровити не менше 55% дітей » Новини Житомира
 
 


В області заплановано оздоровити не менше 55% дітей

Автор: news_maker від 28-04-2014, 17:21, переглядів: 1 248

В області заплановано оздоровити не менше 55% дітей

28 квітня відбулося чергове засідання обласного оперативного штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року. Цього разу засідання було присвячено оздоровленню дітей Баранівського, Брусилівського та Володарсько-Волинського районів.

Заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк повідомив, що область активно готується до належної організації та проведення літнього оздоровлення і відпочинку дітей, вивчається стан справ щодо належної підготовки у кожній адміністративно-територіальній одиниці Житомирщини.

Заступник голови Баранівської райдержадміністрації Іван Туровський розповів, що цьогоріч планують оздоровити 2250 дітей з району. З районного бюджету передбачено 300 тис. грн. на оздоровлення та відпочинок дітей у пришкільних таборах. На сьогодні вже п’ятеро дітей з району відпочивають в таборі «Молода гвардія».

За словами заступника голови Брусилівської райдержадміністрації Віктора Кузьменко, минулого року вдалося оздоровити 82% дітей з району. Цьогоріч завдання обласного керівництва - оздоровити не менше 55% дітей – в Брусилівському районі планується виконати в повному обсязі. У районі практикують залучення спонсорських коштів від місцевих підприємств сільськогосподарського спрямування для організації оздоровлення більшої кількості дітей у пришкільних таборах.

У Володарсько-Волинському районі заплановано, що у 2014 році буде оздоровлено 2275 дітей, що становить 60%. За повідомленням начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володарсько-Волинської райдержадміністрації Олександра Ніконова, цьогоріч на оздоровлення та відпочинок дітей району передбачається залучити 293 тис. грн. згідно районної програми. На території району буде діяти 21 пришкільний літній табір.

Заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк нагадав, що кожного тижня проходять засідання оперативного штабу для своєчасного контролю за станом підготовки до сезону оздоровлення та відпочинку дітей області. Крім того, в травні заплановано провести обласну нараду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року за участі представників з усіх районів Житомирщини.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: