Житомирянці рішенням Федерації жінок за мир у всьому світі присвоєно звання «Жінка року» » Новини Житомира
 
 


Житомирянці рішенням Федерації жінок за мир у всьому світі присвоєно звання «Жінка року»

Автор: news_maker від 2-05-2014, 19:25, переглядів: 1 290

Житомирянці рішенням Федерації жінок за мир у всьому світі присвоєно звання «Жінка року»

Директору Житомирського міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді Ользі Юрченко за рішенням Федерації жінок за мир у всьому світі присвоєно звання «Жінка року» у номінації «Жінка – діяч соціальної сфери».

Церемонія нагородження відбулася 29 квітня у Києві під час проведення Міжнародної конференції «Роль світової миротворчої жіночої спільноти у побудові сталого миру», присвяченій Дню матері. Це звання щорічно присвоюється нашим співвітчизницям, які зробили вагомий вклад у розбудову гармонійного суспільства та досягли успіхів у державній, громадській, політичній діяльності, різних сферах суспільного життя. У цьому році було відзначено 10 кращих українок.



Довідка: за майже десятирічну працю у соціальній сфері , впровадження молодіжної та сімейної політики підтримки сімей, дітей та молоді, які мають життєві проблеми чи знаходяться у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, Юрченко О.І. була нагороджена, Подякою прем’єр-міністра України, почесними грамотами, грамотами міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України, Житомирської обласної ради, відзнакою «За заслуги перед містом ІІІст». За розвиток волонтерського руху на міжнародному рівні, професійне впровадження європейських інновацій соціальної роботиу 2010 році було присвоєно звання «Посол миру».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: