У Житомирі на аукціоні продали будівлю лазні з котельнею » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на аукціоні продали будівлю лазні з котельнею

Автор: news_maker від 7-05-2014, 19:28, переглядів: 1 224

У Житомирі на аукціоні продали будівлю лазні з котельнею

7 травня 2014 року органом приватизації комунального майна територіальної громади міста – департаментом власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради проведено аукціон з продажу об’єкту нерухомості – будівлі лазні з котельнею по пров. Мальованському, 15.

Відділом по управлінню та приватизації комунального майна проведено значну підготовчу роботу, що передбачена законодавством України, з метою дотримання всіх правових аспектів.

“Аукціон – найбільш ефективна форма продажу в даному випадку, адже вона передбачає відкритість, конкурентність, можливість підвищення ціни”, - зазначила начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олена Кравчук.

За результатами аукціонних торгів будівлю лазні з котельнею загальною площею 406,9 кв.м. придбано юридичною особою за 203 706 тис.грн.

“Об’єкт продажу – приміщення лазні знаходиться в незадовільному технічному стані, оскільки лазня “Веселка” не функціонувала близько 4-х років. Таким чином, рішення міської ради щодо продажу його з відкритих торгів з метою визначення нового ефективного власника було оптимальним. Соціальна складова врахована – об’єкт продано із збереженням профілю (надання послуг лазні) протягом 5-ти років”, - повідомила директор департаменту власності та ринкового регулювання Вікторія Краснопір.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: