Житомиряни відсвяткували День матері » Новини Житомира
 
 


Житомиряни відсвяткували День матері

Автор: news_maker від 12-05-2014, 10:48, переглядів: 1 286

Житомиряни відсвяткували День матері

В неділю, 11 травня у парку культури ім. Ю. Гагаріна (біля колишнього майданчика Рошен) відсвяткували День Матері.

Програма свята була насичена різними маленькими заходами, це і розваги дітей з аніматорами від агенції “Щасливий День”, і зачіски від перукаря Катерини Наумової, і незабутня фотосесія в українському стилі від професійних фотографів - Олександра Майструка, Катерини Савицької, Максим Гладунець та Кіра Чваркова. Також діти малювали плакати з написати “я люблю маму”, а потім з ними робили флешмоб; Представники ТМ “Рудь” роздавали морозиво, а ТМ “Космо” - кульки.

“Свято - це коли весело. Усі ми знаємо цей вислів і погоджуємося із ним. Сьогодні ми з моїм маленьким патріотиком стали гостями на чудовому святі, влаштованому в рамках кампанії "Місто, дружнє до дітей". Дітки із задоволенням танцювали з казковими героями, малювали крейдою на асфальті, ласували морозивом, а батьки у вишиванках відчули себе справжніми фотозірками, адже кожен отримав нагоду зберегти це свято не лише в пам"яті, а й на світлинах, зроблених професійним фотографом. Що не кажіть - приємно. Прийшла додому з гарним настроєм, бо свято, яке вдалося - це коли весело і після того, як воно відбулося. Дякуємо організаторам і чекаємо на чергові яскраві миті та патріотичні світлини”, - коментує Сніжана Герасимчук, мама 2-річного Дениса.

Загалом на свято прийшло понад півтисячі житомирян, більшість яких на прохання організаторів були вдягнуті у вишиванки.

“Найбільше щастя і досягнення кожної мами - це материнство. І найкраще, що мама може отримати від діток - вдячність. Ми вирішили влаштувати свято як для мам, так і для дітей. Метою було пропагувати сімейні цінності української сім’ї та показати, що українські жінки найкращі! Чому вирішили провести у форматі фотосесії, тому що сімейне фото - це завжди душевно і гарна можливість зафіксувати щасливу мить, залишити чудові спогади. - коментує організатор дійства Тетяна Докиль.
Житомиряни відсвяткували День матері
Житомиряни відсвяткували День матері
Житомиряни відсвяткували День матері
Житомиряни відсвяткували День матері

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: