На сайті міської ради оприлюднили списки військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини » Новини Житомира
 
 


На сайті міської ради оприлюднили списки військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини

Автор: news_maker від 12-05-2014, 11:12, переглядів: 2 332

На сайті міської ради оприлюднили списки військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини

Т.в.р.командира військової частини А1494 полковник Р.С.Волков звернувся до міської влади з проханням оприлюднити списки військовослужбовців, які були призвані до лав Збройних Сил України під час часткової мобілізації, на особливий період та самовільно залишили військову частину.

«В умовах складної воєнно-політичної обстановки у цей час, коли вирішується доля України дані військовослужбовці самовільно залишили розташування військових частин, показуючи цим своє байдуже відношення до ситуації що склалася в державі. З метою привселюдної демонстрації їхнього ганебного вчинку прошу висвітлити дані списки у місцевих та обласних друкованих виданнях, сповістити органи влади по місцям їхніх проживання», - зазначив Р.Волков.

Cписки військовослужбовців військової частини А0409 (м. Новоград-Волинський) та військової частини А3091 (м. Бердичів), що були призвані під час часткової мобілізації, на особливий період та самовільно залишили військову частину можна переглянути тут.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: