У День виборів Президента України громадський порядок на Житомирщині охоронятимуть 3,5 тисячі правоохоронців » Новини Житомира
 
 


У День виборів Президента України громадський порядок на Житомирщині охоронятимуть 3,5 тисячі правоохоронців

Автор: news_maker від 15-05-2014, 16:24, переглядів: 1 204

У День виборів Президента України громадський порядок на Житомирщині охоронятимуть 3,5 тисячі правоохоронців

Допомагатимуть їм – громадські активісти. 25 травня особовий склад міліції працюватиме у посиленому режимі несення служби. На цьому під час звітної прес-конференції наголосив очільник обласного УМВС Юрій Демяненко:
"У зв’язку із вимогами Міністерства внутрішніх справ, на кожній виборчій дільниці повинно нести службу два працівники. Тож, в середньому на виборчій дільниці по області буде один правоохоронець, у центральних – по два працівники міліції. Також, на дільницях буде один працівник МНС. А ще громадський порядок охоронятимуть наші активісти".
Юрій Демяненко також зауважив, що під час виборчого процесу працівник міліції заступає на службу одразу після отримання бюлетенів. Разом з тим, під час процесу голосування правоохоронець повинен знаходитися поза приміщенням:
"Під час виборів працівник міліції знаходитиметься на прилеглій території. Міліціонер взагалі не має права бути в залі, де знаходяться урни для голосування. Лише секретар, або голова виборчої комісії може запросити правоохоронця до зали, аби той прийняв міри згідно чинного законодавства, у разі виникнення певних ускладнення у ході виборчого процесу ".
Очільник обласного УМВС також додав, що наразі правоохоронними органами проводяться ретельні обстеження всіх приміщень виборчих дільниць та автотранспорту, який перевозитиме бюлетені, а також правоохоронці проводять постійні інструктажі з головами виборчих комісій та органами місцевого самоврядування. Загалом на Житомирщині в день виборів працюватимуть 1459 виборчих дільниць у межах 6 виборчих округів. Орієнтована кількість виборців складає близько 1 млн. 7 тисяч осіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: