Житомирщина повністю готова до проведення виборів » Новини Житомира
 
 


Житомирщина повністю готова до проведення виборів

Автор: news_maker від 20-05-2014, 11:32, переглядів: 1 273

Житомирщина повністю готова до проведення виборів

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сидір Кізін під час всеукраїнської селекторної наради з питань забезпечення виконання завдань із підготовки та проведення позачергових виборів Президента України під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.
Глава Уряду наголосив, що в Україні повинен з'явитися легітимно обраний Глава держави. Всі українці повинні отримати можливість прийти, проголосувати і вибрати нового українського Президента. А також поставив завдання перед всіма регіонами країни забезпечити проведення прозорих та чесних виборів Президента України.
Арсеній Яценюк повідомив, що на базі Центральної виборчої комісії працюватиме об\'єднаний оперативний штаб щодо підготовки та проведення виборів Президента України. Уряд в ньому представлятиме Перший віце-прем\'єр-міністр України Віталій Ярема.
«В області створені всі дільничні та окружні виборчі комісії. Влада не втручатиметься у процес виборів. Правоохоронні органи спільно із громадськими активістами забезпечуватимуть громадський порядок, мир та спокій у день голосування», - зазначив Сидір Васильович.
Крім того, на Житомирщині працюватимуть у день виборів іноземні спостерігачі. Зокрема за демократичністю проведення виборів в області спостерігатимуть представники з США та Європи, а також спостерігачі місії ОБСЄ (організації з безпеки і співробітництва в Європі) та ENEMO (європейської мережі організацій зі спостереження за виборами).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: