Вихованці спортивної школи №1 двічі протягом року вибороли бронзу на Всеукраїнських змаганнях з волейболу » Новини Житомира
 
 


Вихованці спортивної школи №1 двічі протягом року вибороли бронзу на Всеукраїнських змаганнях з волейболу

Автор: news_maker від 22-05-2014, 19:35, переглядів: 1 496

Вихованці спортивної школи №1 двічі протягом року вибороли бронзу на Всеукраїнських змаганнях з волейболу

У жовтні 2013 року юні волейболісти взяли участь в Першості України з волейболу серед юнаків 2000/2001 р.н., що відбулась у м. Жмеринка на Вінничині. Там вперше в історії Житомирської області в напруженій боротьбі хлопці здобули бронзові нагороди.

Кілька тижнів тому спортсмени відділення волейболу Житомирської юнацької спортивної школи №1 повернулися з м. Новомосковськ Дніпропетровської області, де проходив Чемпіонат України дитячої ліги серед юнаків. На весняних змаганнях житомирська команда також завоювала бронзові нагороди.

Старший тренер відділення волейболу Житомирської юнацької спортивної школи №1 Вадим Кравченко розповідає, що майстерство волейболу освоюють більше 100 юнаків 2000 – 2003 рр. народження. На думку тренера, у багатьох з них є великі перспективи.

«Хочу наголосити на тому, що вперше в історії Житомирської області ми здобули призові місця на Всеукраїнських змаганнях. До цього житомирські юнаки ніколи не піднімалися на п'єдестал. А цього року маємо вже 2 бронзи. Це велике досягнення. Нашими суперниками були дуже сильні команди – вихованці дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву. Тоді як в Житомирі є лише відділення волейболу при ДЮСШ», – розповів Вадим Кравченко.

За словами тренера, н айбільша заслуга у здобутках житомирської команди – наполегливість та витримка спортсменів. Втім, важливою є і фінансова підтримка відділення волейболу.

«ЇЇ надають управління у справах сім’ї молоді та спорту, спонсори і меценати, серед яких і депутати Житомирської міської ради. Окрема подяка заступнику міського голови Олександру Бочковському, який зацікавлений у розвитку даного виду спорту в Житомирі», – зазначив тренер відділення волейболу Житомирської юнацької спортивної школи №1 Вадим Кравченко.
Вихованці спортивної школи №1 двічі протягом року вибороли бронзу на Всеукраїнських змаганнях з волейболу

Категорія: Новини / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: