З людьми, які знаходяться в будівлі БТІ ведуть переговори губернатор і начальник обласної міліції » Новини Житомира
 
 


З людьми, які знаходяться в будівлі БТІ ведуть переговори губернатор і начальник обласної міліції

Автор: news_maker від 27-05-2014, 22:10, переглядів: 3 319

З людьми, які знаходяться в будівлі БТІ ведуть переговори губернатор і начальник обласної міліції

З людьми, які знаходяться в будівлі БТІ на вулиці Великій Бердичівській в Житомирі, ведуть переговори губернатор і начальник обласної міліції. Про це повідомила керівник прес-служби УМВС Алла Ващенко.
«Ситуація пов'язана з конфліктом всередині організації Правий сектор. Зараз губернатор Житомирської області Сидір Кізін та начальник УМВС Юрій Демяненко ведуть переговори з метою мирного врегулювання конфлікту і недопущення протистояння», - сказала Ващенко.

Станом на 22.00 переговори, начебто, завершені. З будівлі виводять людей. Людина, яка знаходилась біля місця переговорів, говорить, що заручників відпускають, у одного з них трохи розбита голова, поранених немає. У людей, які приїхали з Києва, є кілька автоматів. За попередньою інформацією, вони погодилися здати зброю і не чинити опір міліції.
О 22.10 автозак від'їхав від будівлі БТІ. У самій будівлі продовжують працювати слідчо-оперативні групи.

Озброєні люди, які знаходяться в будівлі БТІ в центрі Житомира - представники Правого сектора, які приїхали з Києва. Цю інформацію повідомила Житомир.info, людина , яка знаходилась біля місця події.
«З Києва на двох бусах приїхали представники Правого сектору, щоб навести порядок в місцевій організації. Вони хотіли призначити свого керівника і пояснити «цілі і завдання» організації. У штабі Правого сектора дійсно стріляли - автоматна черга в підлогу, постраждалих немає. Зараз люди з Києва ведуть переговори і хочуть виїхати. Але міліція не має наміру відпускати озброєних людей» , - розповіли Житомир.info.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: