Житомирський "Правий сектор" заперечує офіційну версію подій про стрілянину в їх офісі ВІДЕО » Новини Житомира
 
 


Житомирський "Правий сектор" заперечує офіційну версію подій про стрілянину в їх офісі ВІДЕО

Автор: news_maker від 28-05-2014, 14:36, переглядів: 1 995

Житомирський "Правий сектор" заперечує офіційну версію подій про стрілянину в їх офісі ВІДЕО

Представникам "Правого сектору", які прийшли на конференцію слова для виступу не надали і голова ОДА порадив їм організувати власний захід з цього приводу. Хлопці скористалися порадою і в присутності журналістів по закінченню озвучили свою версію подій, адже безпосередньо були в числі заручників, хоч цей факт і заперечується.

Андрій та Влад кажуть, що вчора мали обговорити деякі організаційні питання щодо роботи ПС у найближчий час, адже в країні пройшли вибори. Коли прийшли в офіс на них там уже чекали невідомі у камуфляжі та балаклавах, які зчинили стрілялину як тільки люди почали заходити до приміщення. Далі криками змусили хлопців лягти на підлогу обличчям вниз, тому побачити скільки точно озброєних осіб перебувало в офісі ніхто не зміг. Припускають, що десь 5-7, але вони не мали жодних розпізнавальних знаків, тому називають їх невідомими. За спробу піднятися погрожували і навіть штовхали й били, хоча знову ж таки в офіційній версії про побиття нічого не вказується. Одному хлопцю стало погано - перенервував і виникли проблеми з серцем і його згодом забрала швидка.

Андрій не виключає, що перестрілка могла бути повязана зі зміною керівництва "Правого сектору" в Житомирі, адже нині його вже не очолює Олег Піонтковський, як це було в революційний період.

Хлопці не вважають за потрібне й надалі перебувати в ПС і діятимуть як окрема організація "Білий молот". Також вони відзначають, що невідомих, які тримали їх в заручниках, міліціянти теж відпустили. Принаймні такі дані є в учасників пригоди.

Відео ZTGRAD
За матеріалами 1zt.ua

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: