Літо вже майже почалося, а у Коростені досі немає путівок на оздоровлення дітей за державний кошт » Новини Житомира
 
 


Літо вже майже почалося, а у Коростені досі немає путівок на оздоровлення дітей за державний кошт

Автор: news_maker від 30-05-2014, 19:29, переглядів: 1 299

Літо вже майже почалося, а у Коростені досі немає путівок на оздоровлення дітей за державний кошт

Від наступного понеділка починають працювати лише пришкільні табори. На організацію їх роботи з міського бюджету вже виділили 75 тисяч гривень. Натомість міську владу непокоїть ситуація, яка склалася із оздоровленням та відпочинком дітей за бюджетні кошти. Як повідомив під час наради з питань відпочинку та оздоровлення дітей заступник міського голови Олександр Дзиґа, Міністерство соціальної політики досі не провело відповідні тендери, а це означає, що путівок на оздоровлення дітей за державні гроші поки не має:
"Тільки 4 червня ми очікуємо відкриття тендерних пропозицій на оздоровлення. Тобто, поки пройде час, а саме, на кінець липня місяця у нас можуть з'явитися путівки як для дорослих, так і для дітей. Тому будувати великих сподівань на те, що впродовж літа батьки зможуть повести своїх дітей на відпочинок, за підтримки Міністерства соціальної політики, не варто", – зауважив Олександр Дзиґа.
Натомість, фонд соціального страхування населення заспокоює батьків і пропонує інший варіанти оздоровлення малечі:
"На жаль, запропонувати літній відпочинок на березі моря зараз немає можливості. І ви всі знаєте чому. Тому ми плануємо шукати переваги дитячого відпочинку на території Житомирщини. А вони справді є. Ми пропонуємо скористатися цими перевагами за рахунок фонду. Це означає, що ви можете придбати путівки до дитячих закладів оздоровлення за 10 % від їх вартості. А це приблизно: 210-250 гривень", – зазначила директор Коростенської міської виконавчої дирекції фонду соціального страхування Наталія Шумська. Та додала, що на сьогодні у фонді є путівки для оздоровлення та відпочинку дітей у такі заклади на території області, як "Супутник", "Лісовий берег", "Березовий гай", "Чайка", "Антоніна" та "Світанок". Більш докладну інформацію про ці заклади оздоровлення можна отримати безпосередньо у фонді соціального страхування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: