У Житомирі поновили капітальний ремонт вулиць » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поновили капітальний ремонт вулиць

Автор: news_maker від 20-06-2014, 13:38, переглядів: 1 560

У Житомирі поновили капітальний ремонт вулиць

КП "Управління автомобільних шляхів" Житомира приступило до капітального ремонту 8 вулиць міста. Ці вулиці планувалося відремонтувати ще в минулому році, проте через відсутність фінансування роботи так і не вдалося виконати. Про це під час засідання виконкому міськради повідомив керівник підприємства Володимир Гаврилюк:
"Ми проводили капітальний ремонт на 6 вулицях: Домбровського, Красовського, Котовського, Черняховського та Корольова. Тепер приступаємо до ремонту вулиці Київської, Київського шосе, просп. Миру та вулиці Щорса. На ці роботи минулоріч бюджетом було передбачено 5 мільйонів 302 тисячі гривень".
Торік підприємство планувало виконати роботи на загальну суму 23 мільйони гривень, фактично вдалося освоїти 16 мільйонів, а це – 69 % від плану. З цієї суми, зокрема, 5 мільйонів гривень пішли на капремонт доріг та 1,9 млн. грн на поточний ремонт вулиць. Через те, що виконані роботи не були вчасно оплачені, підприємство закінчило минулий рік зі збитком. В цьому році поки що фінансування остаточно не затверджене, каже Володимир Гаврилюк, тому виконують роботи, які мали б зробити ще торік. І для довідки: Сьогодні вулична мережа Житомира – це 219 вулиць та 433 провулки, проїзди і бульвари, 11 мостів. Загальна її площа складає майже 3 млн. квадратних метрів, загальна протяжність – 385 км, з них 250 км доріг мають асфальтобетонне, щебеневе покриття, решта – ґрунтове покриття. 98 км – дороги державного значення. Вулиці в місті були побудовані до 1984 року, капітально ремонтувати їх почали тільки 12 років тому, до цього часу здійснювався лише поточний ремонт доріг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: