Слідом за трасою Київ-Чоп люди перекрили міст у селі Левків » Новини Житомира
 
 


Слідом за трасою Київ-Чоп люди перекрили міст у селі Левків

Автор: news_maker від 24-06-2014, 15:47, переглядів: 2 011

Слідом за трасою Київ-Чоп люди перекрили міст у селі Левків

24 червня люди не обмежилися перекриттям траси Київ-Чоп у селі Березина між Житомиром і Коростишевом і перекрили ще й міст у селі Левків Житомирського району, пише житомир інфо.

«Люди перекрили дорогу в центрі села, біля мосту, щоб не проїхали машини, які почали об’їжджати Березину через наше село. З Левкова зараз служать 160 хлопців, вчора одного поховали», - кажуть селяни.

Водночас, в прес-службі УМВС України в Житомирській області повідомляють про обмеження руху транспорту на 125 км автодороги Київ-Чоп, у Житомирському районі.

«Правоохоронці на місці події переконують людей не чинити правопорушення, а також забезпечують безпеку дорожнього руху та громадський порядок. Люди безперервно рухаються через пішохідний перехід, аби дослухались до їх вимог, тримаючи відповідні гасла «Поверніть наших дітей» та прапори України. На місці події працюють наряди Державтоінспекції та патрульної служби. На розмову до людей приїхали також начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко, керівники УДАІ Володимир Гриб та Житомирського РВ Ігор Жмида. Перемовини тривають. Подію відповідним чином зареєстровано, триває перевірка», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також зазначають, що упродовж акції автомобілі екстрених служб та життєзабезпечення регіону мають змогу проїхати по утвореному спецкоридору, для інших транспортних засобів – рух тимчасово призупинився. Організовано об’їзд іншими автодорогами.

Нагадаємо, що після 8 ранку кілька десятків жінок заблокупали рух транспорту біля села Березина: мами і дружини житомирських військовослужбовців вимагають провести ротацію. Станом на 15.00 траса залишається заблокованою, а ініціативна група протестувальників вже перебуває у Кабміні та Адміністрації президента.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: