До 1 вересня в 2 навчальних закладах Чуднівщини планують зробити ремонт із використанням енергозберігаючих технологій » Новини Житомира
 
 


До 1 вересня в 2 навчальних закладах Чуднівщини планують зробити ремонт із використанням енергозберігаючих технологій

Автор: news_maker від 24-06-2014, 20:03, переглядів: 1 172

До 1 вересня в 2 навчальних закладах Чуднівщини планують зробити ремонт із використанням енергозберігаючих технологій

Загальноосвітня школа села Волосівка та дитячий садочок села Тютюнники бере участь у Програмі розвитку ООН (ПРООН) "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Мікропроекти, які реалізують заклади в рамках Програми, передбачають заміну вікон і дверей, а також реконструкцію системи опалення і гарячого водопостачання із встановленням відповідних котлів.
"Громада Чуднівщини успішно розпочала співпрацю з ПРООН. На сьогодні ми вже вибрали об’єкти для ремонту, підготували проектно-кошторисні документації. Ми вже підписали фінансові договори, та з дня на день громади очікують перші транші" – розповів координатор обласного ресурсного центру Олег Процик. Загальна вартість обох мікропроектів становить близько 460 тисяч гривень. Із районного та місцевих бюджетів виділено майже 140 тисяч гривень для співфінансування енергозберігаючих заходів. Інші 70 відсотків коштів від загальної суми буде профінансовано за рахунок Програми Розвитку ООН. Реалізацію даних проектів планується завершити до осені, адже від своєчасного їх впровадження залежатиме подальша участь Чуднівського району у третьому етапі проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Адже тоді громада фінансуватиме лише 10% загальної вартості проектів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: