Житомир стане третім містом, яке долучиться до всеукраїнського велопробігу "Україна без наркотиків" » Новини Житомира
 
 


Житомир стане третім містом, яке долучиться до всеукраїнського велопробігу "Україна без наркотиків"

Автор: news_maker від 26-06-2014, 18:08, переглядів: 1 385

Житомир стане третім містом, яке долучиться до всеукраїнського велопробігу "Україна без наркотиків"

Цієї суботи в місті вперше стартує велопробіг, приурочений до Міжнародного дня боротьби з наркоманією "Україна без наркотиків". В його рамках більше сотні житомирян проїдуться головними вулицями обласного центру на знак підтримки здорового способу життя:
"Акція проходитиме на території всієї країни. Минулоріч її вперше провели у столиці та в Черкасах. Цього року, 28 червня, буде також проходити автопробіг "Україна без наркотиків", знов ж таки, в Києві та Черкасах. А в Житомирі ми проводимо велопробіг. Мета цієї акції – привернути увагу суспільства до проблеми наркоманії, а також наголосити та показати, що вихід з цієї проблеми є", – розповіла один із організаторів акції, голова правління "Християнського центру реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм "Прорив-Перемога" Наталія Осипчук.
У велопробізі участь братимуть ті, кому вдалося побороти нарко- та алкозалежність і на власному прикладі показати, що вихід справді є, і він цілком реальний для кожного, зауважує координатор всеукраїнського проекту "Україна без наркотиків" в Житомирській області Євген Маковський: "Ми віримо, що в нас буде здорова нація, в нас буде здорова армія, у нас буде здорова Україна. Тому що там, де є наркоманія, є деградація суспільства у цілому. Тому ми говоримо: "ні" цій проблемі. Ми чекаємо на зміни десь на Сході України, але разом з тим, кожен з нас може внести свій вклад до загальної справи, і тому ми запрошуємо долучитися до акції всіх небайдужих". Реєстрація учасників велопробігу в Житомирі розпочнеться з 15.00 години на майдані Згоди, біля пам’ятника Ярославу Домбровському. А сам велопробіг, безпосередньо, стартуватиме о 16-й годині. За таким маршрутом: вулиця Київська – площа Соборна по Великій Бердичівській, і фінішуватиме на Старому Бульварі. Телефон для довідок: (067)961-45-23. Велопробіг у Житомирі організований за підтримки благодійної організації "Християнський центр реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм "Прорив-Перемога".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: