Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон » Новини Житомира
 
 


Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон

Автор: news_maker від 28-06-2014, 12:57, переглядів: 1 953

Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон

Урочисте закриття 70-го театрального сезону Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги, яке тривало два дні – 26 та 27 червня 2014 року, подарувало шквал емоцій усім глядачам. Зала театру у день закриття 70-го сезону була заповнена шанувальниками театрального мистецтва.
«Цей сезон для нас є особливим, адже наш театр цьогоріч святкує 70-річчя. Але на закритті театрального сезону ми намагаємося показати глядачам всі свої напрацювання. Наступного театрального сезону маємо на меті втілити творчі, матеріальні та технічні задуми у життя», - зазначила генеральний директор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова.
«За 70 років у театру були і злети, і падіння, показово, що злетів все таки було більше. Житомирський театр є одним із кращих в нашій державі. Сподіваюсь, що відкриття вже 71 сезону театру буде тривати не менше трьох днів, щоб всі бажаючі мали змоги насолодитися мистецтвом», - наголосив начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Градовський та привітав колектив театру із ще одним успішним та плідним роком роботи.
Посадовець за дорученням голови облдержадміністрації Сидора Кізіна вручив почесні грамоти артисту драми І категорії Олександру Литовченко, електроосвітлювачу театру Дмитру Рою, старшому адміністратору театру Людмилі Дідківській.
Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин вручив нагрудний знак за вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва Житомира та з нагоди закриття 70-го театрального сезону генеральному директору Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталії Ростовій, а також подяки від Житомирської міської ради директору-розпоряднику, артисту драми Олександру Шкарупі, комерційному директору театру Ніні Рябенко та інженеру-енергетику театру Геннадію Романько.
Актор драми, режисер театру Петро Авраменко відмітив, що кожна вистава не може бути однаковою щоразу, саме цим театр відрізняється від кіно.
«Театр – це елітарне мистецтво. До нас приходить особливий глядач, який не лише розважається, але намагається пізнати себе», - наголосила зі сцени художній керівник, режисер, заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна.
За словами Наталії Ростової, у нелегкий час для України своєю роботою намагалися допомогти нашим глядачам вийти зі стану стресу, депресії. Адже театр лікуює душі людей творчістю.
Театральний сезон 2013-2014 року подарував дорослому та юному глядачу нові вистави – «Кайдашева сім’я», «Зовсім інші» та «Кицин дім».
Прес-служба облдержадміністрації
Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон
Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон
Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон
Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон
Житомирський драмтеатр завершив театральний сезон

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: