Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції » Новини Житомира
 
 


Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції

Автор: news_maker від 5-07-2014, 09:55, переглядів: 1 395

Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції

4 липня 2014 року відбулось урочисте відкриття нових приміщень для Житомирського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції за участі першого заступника Голови Державної пенітенціарної служби України Віталія Ошовського, голови Житомирської ОДА Сидіра Кізіна, прокурора області Дмитра Лубчука, начальника управління УМВС області Юрія Дем’яненка, начальника управління СБУ в Житомирській області Григорія Зелінського.
Ознайомлював високих гостей із новими приміщенням Житомирського МВ КВІ начальник управління ДПтС України в області полковник внутрішньої служби Василь Бурак.
«До сьогодні цей підрозділ розташовувався у службових приміщеннях Житомирської виправної колонії (№4), однак дані службові приміщення не в повній мірі були пристосовуванні для належного виконання службових завдань підрозділом кримінально-виконавчої інспекції, - розповів В.М. Бурак, – на початку 2014 року з метою створення належних умов для співробітників Житомирського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції нами було організовано виділення службових кабінетів в окремому крилі адміністративної будівлі Житомирської виправної колонії. Їх загальна площа становить 120 квадратних метрів. Протягом усього весняного періоду тут велись ремонті роботи і на сьогодні підрозділ має у розпорядженні просторі охайні кабінети, обладнані новими меблями та необхідним інвентарем, що дозволить співробітникам у повній мірі виконувати свої службові завдання».
Перший заступник Голови ДПтС України В.Ошовський відмітив роботу пенітенціаріїв Житомирської області по поліпшенню умов несення служби персоналом та нагородив відомчими відзнаками кращих співробітників.
Голова Житомирської ОДА С. Кізін у своєму виступі зазначив, що працівниками Державної пенітенціарної служби України в області робиться усе можливе, щоб наблизити виконання кримінальних покарань до європейських стандартів.
Учасники заходу разом із представниками засобів масової інформації також мали можливість ознайомитись з умовами тримання засуджених у Житомирській виправній колонії (№4), оглянути виставку продукції, що виготовляється на підприємствах та майстернях установ виконання покарань області, а також побачити дії зведеного загону груп швидкого реагування УВП Житомирської області та Житомирського міжрегіонального воєнізованого формування Державної кримінально-виконавчої служби України при виникненні надзвичайної ситуації.
На завершення заходу перший заступник Голови ДПтС України Віталій Ошовський та голова Житомирської обласної державної адміністрації Сидір Кізін поспілкувались з представниками засобів масової інформації та відповіли на їх питання.

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Кримінально-виконавча інспекція виконує покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт, а також здійснює контроль за поведінкою осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, а також звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років.
Кримінально-виконавча інспекція встановлює періодичність та дні проведення реєстрації засуджених до покарань у виді громадських і виправних робіт, а також осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням.
По місту Житомир та Житомирському районі даний напрямок роботи виконує Житомирський міжрайонний відділ, у якому працюють 22 співробітники.
На даний час на обліку Житомирського МВ КВІ перебуває 790 осіб, більшість з яких – майже 650 осіб – це звільнені від відбування покарання з випробуванням.
Також на обліку перебувають 50 засуджених до покарання у вигляді громадських робіт; 30 засуджених до покарання у вигляді виправних робіт; 60 засуджених до покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю та 7 осіб, притягнутих до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт.
Виконання судових рішень та контроль за поведінкою засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, у Житомирській області покладено на 25 районних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції, які входять у 9 міжрайонних відділів. На даний час на обліку перебуває майже 3000 осіб (переважаюча більшість з них – 2400 осіб – це звільнені від відбування покарання з випробуванням відповідно до статті 75 Кримінального кодексу України).


Прес-служба управління
ДПтС України в Житомирській області
Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції
Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції
Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції
Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції
Відбулось урочисте відкриття нових приміщень для відділу кримінально-виконавчої інспекції

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: