Центральну вулицю Житомира планують асфальтувати 4 дні » Новини Житомира
 
 


Центральну вулицю Житомира планують асфальтувати 4 дні

Автор: news_maker від 7-07-2014, 18:37, переглядів: 1 563

Центральну вулицю Житомира планують асфальтувати 4 дні

Вранці 7 липня в Житомирі почали капітальний ремонт центральної вулиці міста. Для цього тимчасово призупинили рух транспорту на перехресті Театральна-Київська.
За словами заступника начальника комунального господарства Житомирської міської ради Віталія Шевчука, капітальний ремонт Київської проводять за рахунок державної субвенції, обійдеться він в 714 тис. грн.
«На даній ділянці проводиться капітальний ремонт вулиці Київської. Ми почали його саме з перехрестя Театральна-Київська, тому що тут найбільш інтенсивний рух. Це перехрестя ми сьогодні закінчимо обов'язково. Роботи ми будемо продовжувати завтра по вул. Київській у бік автовокзалу і будемо виконувати ремонт перехрестя Київська-Щорса. Рух громадського транспорту також буде тимчасово призупинено », - розповів Шевчук.
На найбільш проблемних ділянках асфальт замінять повністю, а там, де ситуація менш критична - просто залатають ями. Перескакуючи свіжу смолу, одні житомиряни радіють, що нарешті в місті будуть хороші дороги, інші ж скаржаться, тому що їх не попередили про перекриття центральної вулиці.
«Добре, що роблять дорогу, але, я думаю, що такі речі потрібно робити все-таки вночі для зручності пасажирів. Мені здається, що і працівникам краще працювати вночі, ніж працювати на такій спеці », - говорить житомирянка Людмила Журавська.
У міському управлінні комунального господарства з цим не згодні: торік спробували проводити нічний ремонт, але через численні скарги житомирян, яким заважав спати шум, від таких експериментів довелося відмовитися. Якщо погода буде сприятливою, то ремонт вулиці Київської планують завершити за чотири дні.
8 липня під час проведення робіт біля Михайлівського собору рух автотранспорту по вул. Київській знову перекриють.

Центральну вулицю Житомира планують асфальтувати 4 дні

За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: