У Житомирі триває ремонт дорожнього покриття » Новини Житомира
 
 


У Житомирі триває ремонт дорожнього покриття

Автор: news_maker від 11-07-2014, 13:04, переглядів: 1 279

У Житомирі триває ремонт дорожнього покриття

Фінансування шляхоремонтних робіт в м. Житомирі здійснюється за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. Про це розповів начальник комунального відділу управління комунального господарства Житомирської міської ради Петро Ярмолюк.

«На ремонт та утримання доріг в м. Житомирі на 2014 рік загалом передбачено 27 385,1 тис. грн., з них: з міського бюджету 3 200,0 тис. грн.; з державного бюджету 24 185,1 тис. грн. Станом на 01 липня на ремонт та утримання доріг комунальної власності використано 5 058,4 тис. грн., з них: з міського бюджету – 2 728,7 тис. грн., в т.ч.: з державного бюджету – 2 329,7 тис. грн., в т.ч», – зазначив Петро Ярмолк.

Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 19.01.2011 № 52 субвенція спрямовується у першочерговому порядку на об’єкти, що мають затверджену в установленому порядку проектно-кошторисну документацію, ступінь будівельної готовності більш як 70 відсотків, потребують завершення розпочатих у минулих роках робіт і будуть введені в експлуатацію у поточному році та мають визначальне соціально-економічне значення для забезпечення функціонування транспорту в населених пунктах.

«Перелік об’єктів капітального та поточного ремонту покриття формується з урахуванням постанови КМУ, відповідно звернень депутатів міської ради, громадян міста та за результатами проведення осіннього обстеження вулиць міста. По закінченню зимового періоду та проведення весняного обстеження вулиць вказаний перелік, в разі необхідності, коригується», – повідомив начальник комунального відділу управління комунального господарства Житомирської міської ради Петро Ярмолюк.

За умов обмеженого фінансування шляхоремонтних робіт майже 80 відсотків передбачених коштів направляється на ремонт центральних та головних транспортних вулиць міста, вулиць по яких проходять маршрути міського громадського транспорту.

Станом на 09.07. 2014р. відремонтовано покриття вулиць та провулків міста:
• капітальним ремонтом 6 вулиць (загальною площею 16,4 тис. м2)
- вул. Маликова;
- вул. Клосовського;
- вул. Корольова;
- вул. Красовського;
- вул. Домбровського;
- вул. Котовського
• поточним ремонтом 3 вулиці з асфальтобетонним покриттям загальною площею – 1,9 тис. м2
- вул. Хлібна;
- вул. Гоголівська;
- пров. 1-й Винокурний
Цього тижня виконані роботи по капітальному ремонту покриття вул. Київської Протягом липня також запланований капітальний ремонт по вул.Київське шосе, вул. Щорса та вул. Проспект Миру.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: