Жінки знову вимагають організувати достойне забезпечення вояків, направлених на службу в райони АТО » Новини Житомира
 
 


Жінки знову вимагають організувати достойне забезпечення вояків, направлених на службу в райони АТО

Автор: news_maker від 15-07-2014, 13:19, переглядів: 1 006

Жінки знову вимагають організувати достойне забезпечення вояків, направлених на службу в райони АТО

У понеділок, ввечері, до Житомирської облдержадміністрації звернулася ініціативна група жінок, яких хвилює недостатнє забезпечення добровольців 10 батальйону територіальної оборони (у Новограді-Волинському), що відправився у східні регіони нашої держави. За словами активісток, на місці бійці пройшли короткострокову підготовку, проте досі не забезпечені , як слід, військовою амуніцією, бронежилетами та касками.
Голова громадської організації "Матері Майдану" Людмила Блощук каже, що з цими питаннями жінки-активістки звернулися до керівників обласного керівництва та військового комісара: "Підрозділ не готовий нести службу в зоні АТО, оскільки особовий склад не оснащений засобами захисту. Чиновники звикають до того, що народ опікується проблемами армії, і знову перекладають свої обов'язки на плечі громадян. Хочемо запитати, куди пішли 2,5 млн. грн, що були виділені рішенням сесії обласної ради, зокрема, на покупку бронежилетів. Гроші виділені, але не реалізовані".
Жінки налаштовані відстоювати інтереси своїх синів та чоловіків, які у найближчий час можуть опинитися на передовій. Обіцяють: якщо питання забезпечення військовою амуніцією не будуть вирішені, громадські активісти знову влаштують пікети та заблокують автотрасу Київ-Чоп.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: