Житомир повинен провести позачергові вибори міського голови » Новини Житомира
 
 


Житомир повинен провести позачергові вибори міського голови

Автор: news_maker від 18-07-2014, 09:22, переглядів: 1 130

Житомир повинен провести позачергові вибори міського голови

З пропозицією звернутися до Верховної Ради України про призначення виборів на сесії міської ради виступив представник Координаційного центру громадських організацій міста Сергій Ткачук: "Відсутність в місті дієвої влади перешкоджає прийняттю швидких рішень. Тому потрібно вирішувати питання з виборами міського голови".
Про необхідність позачергово обрати очільника міста говорили й деякі депутати. Зокрема, Борис Буряченко попросив секретаря міськради Любов Цимбалюк розповісти, як саме сьогоднішнє керівництво Житомира вирішує цю проблему. Любов Цимбалюк, на яку за відсутності мера покладені його обов’язки, зазначила, що листи з проханням призначити вибори вперше були направлені до українського Парламенту ще на початку березня. Останній лист, відповідь на який все ще не надійшла, датований 19-м червня: "У цей проміжок часу проводилося декілька телефонних розмов. У комітету були питання з приводу того, що є якісь судові справи по цьому питанню. Насправді в один момент у нас хтось із житомирян подавав заяву на неправомірність рішення міської ради, але заява не була розглянута, тому ж сам заявник її забрав. В останньому листі від 19 червня житомирська міськрада проінформувала Верховну Раду про відсутність судових справ по цьому питанню, а тому ми просимо призначити нам дату позачергових виборів".
Секретар міськради завірила депутатів, що в разі відсутності позитивної відповіді вона спрямує чергове звернення до Верховної Ради з нагадуванням, що в Житомирі немає міського голови ще з кінця лютого місяця цього року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: