Електронна бібліотека Житомирського держуніверситету ім. І. Франка – у 5 кращих вузівських бібліотек України » Новини Житомира
 
 


Електронна бібліотека Житомирського держуніверситету ім. І. Франка – у 5 кращих вузівських бібліотек України

Автор: news_maker від 22-07-2014, 08:52, переглядів: 1 435

Електронна бібліотека Житомирського держуніверситету ім. І. Франка – у 5 кращих вузівських бібліотек України

Такі найсвіжіші результати оприлюднила світова рейтингова модель Webometrics. У загальноукраїнському рейтинг-листі (містить 39 позицій) електронна читальня ЖДУ ім. І. Франка посіла 4 місце. У світовому ж рейтингу (налічує 1983 сходинки) бібліотека на 260 позиції, про це повідомляє прес-служба навчального закладу.
Детальніше: Порівняно із січневими результатами електронна бібліотека ЖДУ імені Івана Франка у світовому рейтингу піднялася на 202 сходинки. При цьому вона випередила бібліотеки та репозитарії таких відомих ВНЗ світу, як: Школа перспективних досліджень Лондонського університету (264 місце), Арізонський університет (271), Університет Південної Флориди (307), Массачусетський університет (311) та Лісабонський університет (317).
Щодо українських ВНЗ, то бібліотека ЖДУ імені Івана Франка у рейтингу Webometrics показала кращий результат, ніж бібліотеки Донецького національного технічного університету (5 місце у загальноукраїнському та 331 у світовому), Харківського національного університету (6 та 333 сходинки), Національного університету «Острозька академія» (7 та 440 позиції), Української академії банківської справи Національного банку України (8 і 443 позиції), Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля (9 та 548 сходинки), Національного університету харчових технологій (10 і 584 позиції) та Національного університету «Києво-Могилянська академія» (11 та 592 місця). Також електронна бібліотека ЖДУ імені Івана Франка виявилася кращою за електронний архів Житомирського державного технологічного університету, що посів 13 сходинку у всеукраїнському рейтингу та 612 у загальносвітовому.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: