Міліціонери ДСО затримали на заправці дебошира » Новини Житомира
 
 


Міліціонери ДСО затримали на заправці дебошира

Автор: news_maker від 23-07-2014, 12:51, переглядів: 906

Міліціонери ДСО затримали на заправці дебошира

Правоохоронці прибули за викликом працівників АЗС і затримали чоловіка, який неадекватно відреагував на зауваження щодо заборони паління та розбив вітрину торгівельного кіоску.

Працівники автозаправної станції, розташованої в м. Житомирі, помітили незнайомця з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який, перебуваючи на території підприємства, палив цигарку. Відтак, зважаючи на підвищену вибухонебезпечність, вони зробили йому зауваження та попросили припинити паління.

Такі слова зненацька розлютили чоловіка. Він, постійно лаючись, спробував накинутися з кулаками на оператора АЗС, однак тому вдалося ухилитися. Натомість усю злість чоловік зігнав на вітрині торгівельного кіоску, що знаходиться на заправці.

Працівники автозаправної станції викликали міліціонерів Державної служби охорони при УМВС. Правоохоронці затримали дебошира, ним виявився 44-річний місцевий житель. Слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції задокументувала всю подію. Нині встановлюється розмір завданої шкоди.

Чоловікові за хуліганські дії загрожує покарання у вигляді штрафу, арешту чи обмеження волі (відповідно до ст. 296 Кримінального кодексу України).



УДСО при УМВС України в Житомирській області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: