Прокуратура перевірить законність видобутку бурштину на території 5 районів Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Прокуратура перевірить законність видобутку бурштину на території 5 районів Житомирщини

Автор: news_maker від 23-07-2014, 21:13, переглядів: 1 677

Прокуратура перевірить законність видобутку бурштину на території 5 районів Житомирщини

Житомирщині залишається одним з провідних напрямків в роботі обласної прокуратури. На цьому наголошує керівник відомства Дмитро Лубчук. Так, вже цього року завдяки його підлеглим попереджено незаконне надання в оренду майже 700 гектарів землі.

"Прокуратурою розпочато перевірки дотримання вимог земельного законодавства при наданні у користування сільськогосподарських земель для ведення фермерського господарства великими масивами без врахування інтересів жителів територіальних громад. Крім того, виявляються непоодинокі випадки надання у власність та користування особливо цінних земель без проведення обов’язкової експертизи землевпорядної документації. Заплановано провести перевірки дотримання вимог земельного законодавства при видобутку бурштину на території Ємільчинського, Коростенського, Лугинського, Овруцького та Олевського районів", - зазначив Дмитро Лубчук.
Додамо, що цього року на Житомирщині за порушення земельного законодавства до різного роду відповідальності вже притягнуто 7 працівників контролюючих органів.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: