Табір «Орлятко» прийняв 150 перших юних жителів області » Новини Житомира
 
 


Табір «Орлятко» прийняв 150 перших юних жителів області

Автор: news_maker від 25-07-2014, 10:53, переглядів: 1 644

Табір «Орлятко» прийняв 150 перших юних жителів області

У дитячому закладі оздоровлення і відпочинку «Орлятко» урочисто відкрилася перша табірна зміна. 24 липня 150 дітей з Житомира, Андрушівського, Коростенського, Овруцького, Радомишльського, Романівського, Ружинського та Червоноармійського районів приїхали у заклад для того, аби оздоровитися, відпочити та отримати незабутні враження про літні канікули.
Безкоштовні путівки у табір «Орлятко» отримали діти із малозабезпечених сімей, діти, позбавлені батьківського піклування, потерпілі від наслідків аварії на ЧАЕС, а також обдаровані юні жителі нашої області. До закінчення літніх канікул тут відкриють і другу зміну, яка дозволить ще 150 дітям відпочити у закладі.
Всі дітлахи були учасниками яскравого й цікавого дійства, яке для них підготувала молодіжна громадська організація «Арт-Форум». Захоплюючий флешмоб став символічним подарунком юним гостям закладу від молоді.
Із відкриттям першої зміни юних жителів нашої області привітали директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь та виконавчий директор обласної федерації футболу Олег Янчевський. Гості наголосили на тому, що окрім відпочинку діти мають ще й оздоровитися та повернутися додому повними сил і енергії. Саме тому вони подарували закладу м’ячі, якими діти користуватимуться під час ігор та спортивних змагань.

Табір «Орлятко» прийняв 150 перших юних жителів області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: