У Житомирі затримали чоловіка, який погрожував підірвати магазин зарядкою від мобільного телефону » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали чоловіка, який погрожував підірвати магазин зарядкою від мобільного телефону

Автор: news_maker від 27-07-2014, 11:47, переглядів: 1 213

У Житомирі затримали чоловіка, який погрожував підірвати магазин зарядкою від мобільного телефону

Нападник, який вимагав віддати йому грошові кошти з каси, погрожуючи при цьому підірвати торгівельний заклад, був оперативно затриманий на місці вчинення злочину. Наразі за фактом розбійного нападу на магазин розпочато кримінальне провадження.

Близько 11 години до Житомирського міськвідділу надійшло повідомлення про те, що в однин із торгівельних закладів міста зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи продавцю підривом магазину, вимагав віддати йому всю виручку з каси. При цьому нападник тримав у руці невідомий предмет. Проте жінка не розгубилася й натиснула на «тривожну кнопку» термінового виклику агенства приватної охорони, працівники якої й не дозволили зловмисникові зникнути до прибуття міліції.

На місці події слідчо-оперативна група міськвідділу встановила, що затриманим є 54-річний непрацюючий житомирянин. Під час зовнішнього огляду у нього було вилучено зарядний пристрій від мобільного телефону, яким він і погрожував продавцю. Попередньо з’ясовано, що чоловік зважився на пограбування магазину через елементарний брак коштів.

Наразі він затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Водночас інформація про подію відповідним чином зареєстрована. Нерозважлива поведінка житомирянина попередньо розцінена правоохоронцями як вчинення розбійного нападу (ст. 187 Кримінального кодексу України). Розпочато досудове слідство.

За чинним законодавством, напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя і здоров’я особи, або погрозою застосування такого насильства карається однозначним позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
СЗГ УМВС України в Житомирській області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: