У Житомирі військовий одружився під час відпустки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі військовий одружився під час відпустки

Автор: news_maker від 4-08-2014, 10:54, переглядів: 1 465

У Житомирі військовий одружився під час відпустки

Вікторія та Ярослав познайомились ще у школі, зустрічатись почали в 9 класі. Сьогодні їм вже по 21 і урочисто при свідках та рідних пару оголошують чоловіком та дружиною. Дивлячись у вічі, вони обіцяють бути підтримкою один одному та любити до кінця життя.

Вся специфіка цієї історії полягає в тому, що молодий наречений, боєць Житомирської 95-ої аеромобільної бригади, він з 23 квітня служить в зоні АТО. Побувавши на війні, як розповідає Ярослав, він переоцінив своє життя, переглянув цінності. Коли прийшов в свою першу відпустку - зробив пропозицію руки та серця Вікторії. Пара подала заяву у РАГС та всього за шість днів підготувалася до однієї з найважливіших подій в своєму житті.

Через декілька днів Ярославу повертатися на Схід, він командир автомобільного відділення, у підпорядкуванні 11 людей, 14 автомобілів. Перевозять військових, паливо, набої, харчі. До відпустки хлопець ніс службу на горі Карачун і у Слов’янську, каже, що не раз потрапляв під обстріли.

Віка закінчила інститут медсестринства і працює в обласній лікарні. Дівчина вже почала задумуватись над тим, щоб також йти до війська медсестрою. Причому, з сімейної історії, Віка отримала своє на честь великої Перемоги, бо народилася 9 травня. (Вікторія – лат. Перемога). Так і вийшло, що від тепер боєць з 95-тої йтиме по життю з Перемогою.

Пара, не дивлячись на свій юний вік, вже пройшла випробовування часом. Свого коханого Віка чекала рік зі строкової служби, вже після неї Ярослав пішов відразу на контракт та буквально, через 2 місяці поїхав в зону АТО.

Привітали молодят із одруженням перший заступник міського голови Сергій Сухомлин та голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський. Представники влади висловили слова вдячності молодому військовому, а парі побажали пройти довгі роки щасливого подружнього життя. Зі словами, щоб завжди залишалися на зв’язку, молодятам подарували сучасні смартфони, які дозволять їм не тільки чути, але й бачити один одного через відеозв’язок Skype.
У Житомирі військовий одружився під час відпустки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: