Правоохоронці затримали міліціонера, який збив двох людей і втік з місця ДТП » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці затримали міліціонера, який збив двох людей і втік з місця ДТП

Автор: news_maker від 4-08-2014, 10:57, переглядів: 1 584

Правоохоронці затримали міліціонера, який збив двох людей і втік з місця ДТП

Уночі 2 серпня водій автомобіля «ВАЗ» на вулиці райцентру скоїв наїзд на двох пішоходів, травмувавши їх. Як було встановлено, за кермом транспортного засобу перебував працівник міліції. Наразі чоловіка затримано, розпочато кримінальне провадження.

Повідомлення про ДТП надійшло до чергової частини Володарськ-Волинського РВ УМВС Житомирщини близько 23.30. Керманич автомобіля ВАЗ-21011, рухаючись без світла фар по одній з вулиць міста, здійснив наїзд на пішоходів, 33-річного чоловіка та його 26-річну дружину, які йшли по частково освітленій проїжджій частині дороги по ходу руху автомобіля.

Водій транспортного засобу з місця пригоди втік. Жінку було госпіталізовано до медичного закладу, чоловік після отримання необхідної медичної допомоги залишив лікарню.

Керманича автівки було затримано за межами міста. Ним виявився працівник місцевого райвідділу міліції, 31-річний місцевий житель, який на той час перебував поза службою.

Прокуратурою Житомирської області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Працівника міліції затримано відповідно до ч.4 ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Водночас УМВС України в Житомирській області проводиться службове розслідування, матеріали якого будуть також передані до прокуратури.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: