Міську владу Житомира просять дозволити створити в Гідропарку Куточок Милосердя » Новини Житомира
 
 


Міську владу Житомира просять дозволити створити в Гідропарку Куточок Милосердя

Автор: news_maker від 11-08-2014, 21:47, переглядів: 1 320

Міську владу Житомира просять дозволити створити в Гідропарку Куточок Милосердя

Це буде місце, де проводитимуть різні патріотичні заходи – для відвідувачів парку, для дітей та для людей похилого віку, розповідає один з ініціаторів, громадський активіст Семен Галабурда. Така ідея виникла після проведення в Гідропарку 22 червня поминального дня, каже він, коли згадували загиблих у Великій Вітчизняній війні, на Майдані та в ході антитерористичної операції.
Сьогодні Семен Галабурда ініціює проведення заходу "Зустрічай нас, рідна школо" , в рамках якого в спеціально відведеному місці на території Гідропарку волонтери будуть приймати від городян канцтовари, аби в подальшому передати їх дітям із зони АТО, які тимчасово проживають на Житомирщині. Місце ж майбутнього Куточку Милосердя орієнтовно знаходитиметься навпроти колеса огляду по центральній алеї. За задумом організаторів, облаштована альтанка працюватиме щодня, в ній можна буде перепочити, почитати книжки, послухати українських пісень. Окрім згоди міської ради на облаштування куточку, Семен Галабурда звертається до небайдужий житомирян з проханням допомогти оформити місце для відпочинку.
"Хто співчуває нашим ветеранам, а їх вже дуже мало залишилося, хто чим може, допоможіть. Адже у кожного з нас знайдеться чим допомогти: книжками, якимись сімейними реліквіями для нашої виставки. Відгукніться. Телефон для довідок у Житомирі – 41-57-69", – звернувся до житомирян Семен Галабурда.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: