У зоні АТО нашу Батьківщину боронять 44 представники лікувальних закладів Житомирщини » Новини Житомира
 
 


У зоні АТО нашу Батьківщину боронять 44 представники лікувальних закладів Житомирщини

Автор: news_maker від 7-09-2014, 08:44, переглядів: 1 342

У зоні АТО нашу Батьківщину боронять 44 представники лікувальних закладів Житомирщини

Серед мобілізованих – 17 лікарів, 10 фельдшерів та медсестер, 5 водіїв, а також системний програміст, оператори котелень, кадровики та кухарі. У великій пошані тут хірурги й анестезіологи.

Всі наші медики вже мають неабиякий досвід роботи у бойових умовах, адже переважну більшість із них мобілізували ще у березні цього року, інформує прес-служба департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.

Медики Житомирщини рятують життя та здоров’я сотень бійців. Але й серед них не минулося без втрат. Що заставляє лікарів йти на передову? У відповіді на це запитання вони часто небагатослівні:

"Це наша країна, це наша земля. Сьогодні ворог там, а завтра може бути тут. Якщо війна, потрібно воювати, потрібно боронити землю", – каже лікар-анестезіолог Житомирської центральної дитячої міської лікарні Максим Морозько. І додає: "Насправді ми там не заради якоїсь нагороди й не заради начмеда, комбрига, а заради наших хлопців. І повертаємось туди, тому що ми там потрібні".

Військові завдячують медикам Житомирщини за їхній високий професіоналізм, людяність і доброту. За те, що кожного дня вони зі спокійною витримкою йдуть у бій за людські життя.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: