Житомирянка Марина Семенець стала переможницею Міжнародного фестивалю "Я вірю" » Новини Житомира
 
 


Житомирянка Марина Семенець стала переможницею Міжнародного фестивалю "Я вірю"

Автор: news_maker від 7-09-2014, 09:00, переглядів: 1 195

Житомирянка Марина Семенець стала переможницею Міжнародного фестивалю "Я вірю"

Це вокальний фестиваль для обдарованих дітей та молодих людей, які мають вади здоров'я. Конкурсна программа проходила цьогоріч наприкінці серпня у Львові, а гала-концерт – в День Незалежності України. Наша землячка стала володаркою 1 місця в номінації "Естрадний спів" виконавши авторську пісню на власні вірші:

"Пісня називається "Не зраджу", вона про кохання, про великі почуття", – розповіла Марина Семенець. Цікаво, що співочий талант дівчина відкрила в собі зовсім недавно – два роки тому впершее заспівала на шкільному вечорі. А сьогодні вже серйозно думає про подальший творчий шлях:

"Справа в тому, що у мене проблеми із зором, і, як кажуть, якщо в людини щось забирається, то взамін доля дає щось інше. Душа обрала пісенну творчість. Мені дуже подобається те, чим я займаюсь. Я вирішила отримати спеціальність, а у подальшому, якщо все складеться добре, я мрію відкрити свою студію вокалу і звукозапису".

Для досягнення своєї мрії Марина вже зробила певні кроки і з першого вересня вона – студентка Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: