У Бердичеві починають роботу над будівництвом притулку для бродячих собак » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві починають роботу над будівництвом притулку для бродячих собак

Автор: news_maker від 19-09-2014, 14:23, переглядів: 1 195

У Бердичеві починають роботу над будівництвом притулку для бродячих собак

Притулок, розрахований на 250 тварин, зведуть на вулиці Чуднівській – подалі від житлових забудов. Вже розроблено проектну документацію, єдиною проблемою є нестача фінансування – не лише на саме будівництво, а й на утримання притулку, розповів в інтерв’ю телеканалу "ВІК" заступник Бердичівського міського голови Сергій Онофрійчук:
"За цінами минулого року вартість становила близько 2,5 мільйонів гривень, нині, звісно, через зростання цін, остаточна вартість буде визначена після державної експертизи. Утримання ж, за приблизними підрахунками, становитиме близько 60-70 тисяч гривень. Згідно законодавства потрібен персонал у кількості 6-8 осіб, плюс енергозабезпечення та забезпечення продуктами".
Коштами лиш з міського бюджету подібний проект не вдасться реалізувати, тож до справи залучатимуть і позабюджетні ресурси. Тут великі сподівання керівництво міста покладає на благодійні фонди та захисників тварин. Свою готовність посприяти фінансами та матеріалами, необхідними для будівництва притулку, вже виказали місцеві підприємці, пекарі, м’ясопереробники і навіть пивовари. Та яку б діяльність із вирішення проблеми бродячих собак не розгортали в окремо взятому Бердичеві, питання зміни законодавства і елементарної відповідальності жителів залишаються відкритими, каже керівництво міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: