Житомирський академічний обласний театр ляльок відкриває 79-й театральний сезон » Новини Житомира
 
 


Житомирський академічний обласний театр ляльок відкриває 79-й театральний сезон

Автор: news_maker від 19-09-2014, 14:26, переглядів: 1 373

Житомирський академічний обласний театр ляльок відкриває 79-й театральний сезон

2 лютого наступного року театру виповниться 80. Тож, передювілейний сезон особливо важливий. Допрем’єрний показ вистави, якою, власне, і розпочинається новий театральний рік, намічений на 14.30 19 вересня, гарний завершальний акорд чергового напруженого робочого тижня.
П’єса створена за мотивами казки Ганса Хрістіана Андерсена "Принцеса на горошині", розповів директор і художній керівник театру Сергій Мисечко: "У нашому житті наразі саме доброї казки про кохання, про щирі людські стосунки якраз і не вистачає" – пояснив вибір керівник театру ляльок.
"Це моя улюблена казка" – зізнався режисер-постановник Сергій Єфремов, народний артист України, головний режисер Київського муніципального академічного театру ляльок, для якого ця прем’єрна постановка вже шоста на сцені Житомирського театру: "Вона про вічне і вона справедлива. Хіба можна почути горошину під ковдрами та матрацами? Справжнє тільки серце підкаже". Прем’єра лялькової вистави "Принцеса на горошині" для широкого загалу глядачів відбудеться у суботу 20-го вересня об 11-й та о 13-й годині.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: