У Житомирі "ВАЗ" збив жінку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі "ВАЗ" збив жінку

Автор: news_maker від 19-09-2014, 21:26, переглядів: 1 346

У Житомирі "ВАЗ" збив жінку

19 вересня приблизно 18 годин автомобіль ВАЗ 2102, який рухався по вулиці Ватутіна у бік вулиці Щорса в Житомирі, збив жінку на пішохідному переході. За словами очевидців, жінка перебігала дорогу на червоний сигнал світлофора, і водій не зміг зреагувати.
"Я почула гальмівний шлях машини, цей свист, цей вереск, і повернула голову. Біля "Еко-маркету" стояла. Що я побачила - що лежить жінка на дорозі. Я бігом набрала міліцію. Чоловік поруч набирав «швидку», не міг додзвонитися. Я йому говорю, зараз я буду набирати. Вона була непритомна. Приїхала «швидка», при всіх нас поклали її на носилки, і лікарі попросили допомогти її покласти. Її відразу ж занесли в «швидку». Першу допомогу вони надавали там же, ми підійшли запитати. Відповіли, що дуже важка. Тут ще який чинник був: було яскраве сонце, воно світило якраз в очі водіям, які їхали з того боку ", - розповідає свідок ДТП Світлана Слободенюк.
Медики, які прибули на місце події, відвезли постраждалу в лікарню. Водій відмовився давати коментар на камеру, але повідомив, що у нього є свідки того, що він їхав на зелений сигнал світлофора. На місці події працюють співробітники ДАІ.

У Житомирі "ВАЗ" збив жінку
У Житомирі "ВАЗ" збив жінку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: