У парку ім. Гагаріна міська влада зупинила вирубку дерев » Новини Житомира
 
 


У парку ім. Гагаріна міська влада зупинила вирубку дерев

Автор: news_maker від 3-10-2014, 21:20, переглядів: 1 572

У парку ім. Гагаріна міська влада зупинила вирубку дерев

29 вересня 2014 року, до в.о.міського голови Любові Цимбалюк зателефонували житомиряни та повідомили, що у міському парку культури і відпочинку зрізують дерева. Негайно керівник міста виїхала в парк, щоб з’ясувати, хто дійсно проводить дані роботи. Тут працювали спеціалісти КП «Зеленбуд». Як зазначив директор підприємства Валерій Дев’ятко, усі роботи виконуються на замовлення парку відповідно до затверджених актів.

Любов Цимбалюк наказала негайно припинити усі роботи. Окремим дорученням було створено робочу групу по вивченню даного питання. І вже сьогодні, 3 жовтня 2014 року відбулася виїзна нарада у Міському парку культури за участю в.о.міського голови Л.В.Цимбалюк, членів робочої групи, науковців, громадських активістів.
Представник ініціативної групи Ірина Коцюба виклала у соцмережах світлини та зауважила, що громада збентежена: «Що скажуть на це керманичі міста? Чим будуть дихати наші діти? Єдину зелену зону міста знищують, щоб програму по світлу виконати. Так може якось узгоджувати всі дії, а не знищувати зелені насадження... Хто відповість? Від нашої організації понаписували листи, але поки розберуться вирублять весь парк».

В.о.міського голови Любов Цимбалюк, вислухавши обидві сторони, зазначила: «Наш парк – це надбання наших батьків, дідів. Ми не саджали тут дерев, але посягнули на надбання усієї громади. Терміново призупинити усі акти на видалення дерев у парку, які були складені у 2011-2014 роках, відмінити даний акт, провести повторне обстеження, залучивши до роботи експертів, науковців та активістів. Тільки тоді виносити акти на затвердження міськвиконкомом. Вирішення важливих питань має відбуватися лише за участі громади міста».

Наступне виїзне засідання відбудеться у вівторок, 7 жовтня 2014 року.
У парку ім. Гагаріна міська влада зупинила вирубку дерев

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: