У Житомирі дільничний інспектор вилучив у чоловіка кілограм наркосировини » Новини Житомира
 
 


У Житомирі дільничний інспектор вилучив у чоловіка кілограм наркосировини

Автор: news_maker від 4-10-2014, 20:11, переглядів: 1 069

У Житомирі дільничний інспектор вилучив у чоловіка кілограм наркосировини

Правоохоронець зупинив житомирянина, який роздобув рослини конопель та намагався перенести їх у сховок.
Під час обходу території обслуговування, дільничний інспектор міліції звернув увагу на те, що перехожий, який йшов йому назустріч, чомусь занервував і різко змінив напрям руху. В руках чоловіка міліціонер помітив чималий мішок.
- Я покликав його та запитав, що він несе, - розповідає старший дільничний інспектор міліції Житомирського МВ УМВС Сергій Випорхонюк. – Про те, що чоловік вчинив щось недобре, зрозумів одразу з його поведінки.
Під час огляду мішка правоохоронець виявив, що там свіжі рослини конопель. Працівники слідчо-оперативної групи, яку міліціонер викликав на місце події, визначили, що вага зілля становить близько 1 кг.

- Затриманим виявися 48-річний місцевий житель, - продовжує Сергій Випорхонюк. – Він сказав, що виявив дикоростучі рослини на смітнику та вирішив їх зібрати, аби в подальшому використовувати «для підняття настрою».
Чи так це, у подальшому встановить слідство, яке й визначить остаточну кваліфікацію події після висновків експертів.
Слід нагадати, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: