В Житомирі пройшов V обласний розширений Пленум організації ветеранів України » Новини Житомира
 
 


В Житомирі пройшов V обласний розширений Пленум організації ветеранів України

Автор: news_maker від 8-10-2014, 16:26, переглядів: 1 079

В Житомирі пройшов V обласний розширений Пленум організації ветеранів України

Основні питання порядку денного стосувалися підготовки та проведення урочистостей з нагоди 70-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Піклування про ветеранів Великої Вітчизняної війни особливо напередодні відзначення такої важливої дати – є обов`язковим завданням органів влади, переконаний голова ради обласної організації ветеранів України Микола Каширін:

"Ці дати, ці свята є знаменними не тільки для ветеранів, а і для всього народу України. Тому, турбота і увага до ветеранів з боку влади і всіх громадських організацій є одним з основних напрямів діяльності і органів влади, і місцевих органів влади, і держави та суспільства в цілому".

Незважаючи на складну ситуацію, обласна влада завжди підтримуватиме ветеранів, наголосив під час Пленуму голова Житомирської обласної ради Віталій Француз:

"З обласного бюджету ми фінансово підтримуємо громадські організації і, насамперед – ветеранські. Навіть зараз, формуючи бюджет 2015 року, як не складно, а бюджет буде дуже складний для виконання, – ми все одно там закладаємо і частину коштів на підтримку громадських організацій", – запевнив голова облради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: